Search for:
  • Home/
  • Advertisement/
  • Chorál Phila Fodena: Text, video a význam piesne anglických fanúšikov pre hviezdu Man City na Euro 2024

Chorál Phila Fodena: Text, video a význam piesne anglických fanúšikov pre hviezdu Man City na Euro 2024

GOAL má všetko, čo potrebujete vedieť o novej skladbe venovanej Anglicku a hviezde Manchestru City Philovi Fodenovi.

Hviezda Manchestru City a Lacné Futbalové dresy Manchester City Anglicka Phil Foden je už teraz jedným z najviac dekorovaných hráčov v zostave Three Lions po tom, čo v roku 2024 vo vysokom veku 23 rokov vyhral svoj šiesty titul v Premier League.

Foden’s tiež vyhral Ligu majstrov, Majstrovstvá sveta klubov, dva FA Cupy a dva Ligové poháre so svojím chlapčenským klubom od svojho debutu vo veku 17 rokov.

Chorál Phila Fodena: Text, video a význam piesne anglických fanúšikov pre hviezdu Man City na Euro 2024

Foden, ktorý nie je spokojný so všetkými tými trofejami, má teraz aj svoju pieseň – a GOAL má všetko, Dámske Futbalové tričká Manchester City čo potrebujete vedieť o najnovšom choráli, ktorý vytvorili anglickí fanúšikovia.

Aká je pieseň Phila Fodena?
Chorál venovaný Fodenovi je inšpirovaný melódiou „Prispôsobenie Futbalové dresy FodenDancing in the Dark“ od americkej rockovej hviezdy Brucea Springsteena.

Pieseň bola vydaná v roku 1984 a je jedným Kupit Futbalove Dresy z najväčších Springsteenových hitov, hoci sa nikdy nedostala na prvé miesto na oboch stranách Atlantiku.

Nie je známe, či je Foden fanúšikom Springsteenovej piesne, ale pravdepodobne si bude musieť zvyknúť na pravidelné počúvanie anglických fanúšikov, ktorí túto pieseň vydávajú.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required